Читај ми!

ДСС: Одмах прекинути преговоре са ЕУ

Треба омугућити грађанима да се на рефендуму изјасне о европским интеграцијама јер оне урушавају државност и привреду, сматрају у ДСС-у и апелују на власт да моментално прекине преговоре са ЕУ.

Демократска странка Србије сматра да је неопходно одмах прекинуте преговоре о приступању Србије Европској унији, јер урушавају државност и привреда и омогућити грађанима да се на рефендуму изјасне о европским интеграцијама.

"ДСС апелује на власт да моментално прекине преговоре са ЕУ и омогући грађанима да на слободном референдуму одлуче да ли су за за овакав пут Србије", рекао је представник те странке Марко Милутиновић.

Он је на конференцији за новинаре поновио страначки став да се Србија због европских инграција лишава своје државности и да институције, попут правосуђа на Косову "предаје држави Хашима Тачија".

Милутиновић, који је народни посланик је рекао и да "поцетак преговора (Србија и ЕУ) служи само као повод за предају свих институција" на Косову и Метохији.

Он је поновио и да је по Уставу Србије судски систем јединствен на територији целе државе и да се не може због преговора са ЕУ, који се одвијају по принципу"штапа и шаргарепе", уступати "држави Хашима Тачија".

"Да ли ће због тога грађанима бити боље и да ли ће боље живети", запитао је Милутиновић образлозивши да и зато ДСС тражи да се грађани на референдуму изјасне о путу којим Србија треба да иде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи