Читај ми!

Бабић: Потребни ванредни избори

Јачи капацитет владе и скупштине, само су неки од разлога зашто треба да се одрже ванредни парламентарни избори, сматра шеф посланичког клуба СНС Зоран Бабић.

Шеф посланичког клуба СНС Зоран Бабић изјавио је да су разлози због којих се та странка залаже за ванредне парламентарне изборе потреба за јачим капацитетом скупштине и владе, као и то да реформске потезе спроводе они којима се највише верује, а то су шеф напредњака Александар Вучић и СНС.

"За све будуће реформске мере које је СНС спремна да спроведе, за све изазове који нас у наредним годинама очекују, потребан је јачи капацитет владе и јачи капацитет у скупштини и то је једна од разлога због кога се залажемо за ванредне парламетнарне изборе, рекао је Бабић.

Други разлог лежи у томе, додао је Бабић, да реформске потезе у будућности, да би им се веровало, морају да раде они који имају највеће поверење код грађана, а то су у овом тренутку Вучић и СНС.

Према његовим речима, СНС-у није приоритет ни број ни величина фотеља у којима ће бити, већ то да се настави са суштинском, перманентном и сталном борбом против организованог криминала и корпуције.

"Потребно је спроводити реформске ствари, а не популистичке, потребно је водити реалну политику, коју води СНС, а не традиционално-видовњачку политику - како ћемо проћи, ако се распишу ванредни избори, рекао је Бабић и закључио да зато сматра да су неопходни ванредни парламентарни избори.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи