СНС: Избори у Оџацима важни за целу Србију

Када нападају Александра Вучића нападају сваког од нас, јер се заједно боримо за бољу Србију, поручио Милош Вучевић са предизборне конвенције у Оџацима. Важнијих избора од избора у Оџацима нема, јер ће они показати да је време да се промени власт у Војводини, оценила Зорана Михјаловић.

Предизборна конвенција коалиције окупљене око Српске напредне странке на локалним изборима у Оџацима, заказаним за недељу 15. децембра, одржана је вечерас у том месту, а са ње је поручено да су локални избори важни и за целу Србију.

Члан Председништва напредњака и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, рекао је присутнима да 15. децембра избор није тежак, јер житељи Оџака могу да бирају између оних који су, како је рекао, извршили пљачку библијских размера и оних који желе боље и поштеније Оџаке.

"На једној страни су они који стално отварају једне те исте фабрике и стално се сликају испред истих булдожера, а са друге стране су они који се боре за Оџаке у којима ће људи живети срећно и у којима ће се у вртићима тражити место више", рекао је Вучевић.

Вучевић је нагласио да у недељу нису само избори за Оџаке, Вождовац или Костолац, већ за целу Србију која ће, како је рекао, показати да је против криминалаца и да је за здраву и напредну Србију.

"Када нападају Александра Вучића нападају сваког од нас, јер се сви ми, на челу са Вучићем, боримо за бољу Србију у којој ће се живети од сопственог рада", рекао је Вучевић.

Потпредседница Главног Одбора и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић је поручила да важнијих избора од избора у Оџацима нема, јер ће они показати да је време да се промени власт у Војводини.

"Трагично је да у Војводини расте незапосленост, а знамо да је Војводина најбогатији део Србије", рекала је Михајловићева, додајући да је сигурна да ће се у недељу променити власт у Оџацима, као што ће, како је рекла, бити промењена и власт у Војоводини.

Она је одбацила оптужбе да СНС нема програм и поручила да та странка неће лагати и красти, као што је то чинијено претходних 10 година.

"У недељу ће Оџаци гласати за будућност, а никада више неће гласати за оне који су нас пљачкали и уништавали", рекла је Михајловићева, додајући да је 400.000 чланова СНС а поручило и да сваки дан поручује да у Србији нема места за криминалце, већ да је њима место пред судовима и судијама.

Први на листи СНС-а на изборима у Оџацима и њен кандидат за председника општине Душан Марјан је обећао бирачима да ће нова градска управа бити сервис грађана, а не власт.

"Можемо да повећамо број радних места и бригу о старима и то ћемо и урадити", рекао је Марјан.

Након њега на скупу је говорио и потпредседник СДПС-а Милорад Мијатовић, који је рекао да листа окупљена око СНС-а не нуди ништа што не може да оствари.

"Странка СДПС Расима Љајића данас обележава четири године постојања у Оџацима и најлепши поклон би нам био убедљива победа у недељу на изборима у коју сам апсолутно уверен", рекао је Мијатовић.

Председник покрајинског одбора и потпредседник СПО Жика Гојковић рекао је да је СПО годинама нападан због своје борбе за јединствену Србију и економски развој.

"Данас имамо искрене реформе у друштву које спроводи Влада Србије, на челу са Александром Вучићем. И у Оџацима имамо листу која има реалне шансе да освоји више од 50 одсто гласова", рекао је Гојковић.

Потпредседник Покрета социјалиста Предраг Вулетић је рекао да су Оџаци некада били лепо и богато место, а онда су се, како је рекао, пре десетак и више година догодили Бојан Пајтић, Драган Ђилас, компанија Делта и све је, како је рекао, уништено.

"Међутим, пре годину и по дана Србији се догодило нешто најлепше могуће, догодио се Александар Вучић и све је кренуло на боље. Нека у недељу у Оџацима крену промене у Војводини и нека у Оџацима крене пад Бојана Пајтића", рекао је Вулетић.

Предизборна конвенција листе коју предводи СНС за локалне изборе у Оџацима завршена је концертом Амадеус бенда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару