СНС: Извукли смо Вождовац из дугова

Напредњаци су општину Вождовац извукли из дугова и вождовачка власт је у претходном периоду радила много за бољи живот грађана те општине, саопшио београдски одбор СНС-а. Могло је много више да се уради да је постојала подршка градске власти, истиче СНС.

Београдски одбор Српске напредне странке саопштио је да су напредњаци општину Вождовац извукли из дугова и да је, у претходном периоду, вождовачка власт, предвођена СНС-ом, радила много за бољи живот грађана те општине.

Како се наводи у саопштењу београдских напредњака, могло је и много више да се уради да је постојала подршка градске власти и бившег градоначелника Драгана Ђиласа.

Београдски напредњаци сматрају да је демократама било важније да скупљају новац у централни буџет и да се нису бавили грађанима нити видели како се живи у појединим општинама, где ДС није део локалне власти.

"Српска напредна странка је Вождовац извукла из дугова, иако је у последње четири године као једна од највећих градских општина, располагала са најмањим буџетом", наводи се у саопштењу.

Из СНС-а поручују да им је безбедност деце најважнија, да ће све школе на Вождовцу добити видео надзор и да напредњаци на Вождовцу нису заборавили ни особе са инвалидитетом, због којих су, да би им био омогућен несметан живот, у више од 30 улаза урадили прилазне рампе.

"У наредном периоду повећаћемо енергетску ефикасност у урбаном делу Вождовца, како би грађани имали мање рачуне за струју, а сва подавалска места добиће водовод и канализацију", најавили су из СНС-а.

СНС предвођена њеним лидером, првим потпредседником владе, Александром Вучићем, како је саопштено, неће посустати у борби против корупције, јер је њихов посао да поврате економску моћ и запошљавају људе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару