Избори на Вождовцу, "пљуште" оптужбе

Уочи избора на Вождовцу 15. децембра, међусобне оптужбе СНС-а и ДС-а "пљуште" на све стране. Док демократе тврди да је СНС у свему омануо, напредњаци их позивају да дођу на Вождовац и виде како се, упркос малом буџету, "много тога може урадити".

Међусобне оптужбе напредњака и демократа "пљуште" на све стране, уочи избора на Вождовцу 15. децембра. Демократска странка оцењује да је Српска напредна странка у свему ''оманула'', а напредњаци позивају демократе да дођу на Вождовац и виде како се, упркос малом буџету, како кажу, много тога може урадити.

Српска напредна странка није ништа урадила на Вождовцу током четворогодишњег маната, кажу у ДС-у. Како тврде, није испуњено ниједно предизборно обећање.

Борислав Стефановић каже да напредњаци, на жалост грађана, у свему оманули на Вождовцу, као и да су се бавили претежно злоупотребама буџетских средстава.

"Бавили су се искључиво страначким запошљавањем. Бавили су се просипањем новца који је град определио за општину Вождовац и у општини Вождовац тим средствима ништа, апсолутно ништа нису урадили да побољшају живот и рад грађана", рекао је Стефановић.

Из СНС-а стиже одговор и контраоптужба на рачун бившег градоначелника Драгана Ђиласа.

"Градска општина Вождовац је водила политику поштено, коректно са пројектима који су могли да се обаве са 13 и по милиона динара. Док је са друге стране, понављам, Ђилас преко својих предузећа, чији је оснивач град Београд, бахато трошио милионе евра", каже Зоран Бабић.

Напредњаци подсећају да су у овој општини обновили петнаестак школа, отворили нову у Пиносави, изградили игралишта и спортску салу у Рипњу. Најављују да ће све школе на Вождовцу до краја године добити видео надзор.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару