Читај ми!

Стефановић: Поновити изборе

Једини исход избора на северу Косова је њихово понављање, јер било где у Србији да се догоди нешто слично избори би били поновљени, каже функционер ДС-а Борислав Стефановић, који сматра да ће се ванредни парламентарни избори одржати ускоро, у фебруару или марту.

Шеф посланичке групе Демократске странке Борислав Стефановић изјавио је да је једини исход избора на северу Косова њихово понављање, јер било где у Србији да се догоди нешто слично избори би били поновљени.

Стефановић је нагласио да је потребно открити насилнике који су разбијали гласачке кутије на локалним изборима у северној Митровици и објавити њихова имена, да би се зауставиле спекулације.

"Не постоје докази за тврдње једне или друге стране, због чега полиција, тужилаштво, Еулекс и косовска полиција треба да ураде свој посао и утврде ко је ломио кутије", истакао је Стефановић.

Он је рекао да је ДС задовољна резултатима на Косову који су остварени у условима потпуне медијске блокаде.

Говорећи о парламетнарним изборима у Србији, Стефановић оценио је да ће се ванредни парламентарни избори одржати ускоро, у фебруару или марту наредне године.

Борислав Стефановић је у Општинском одбору ДС-а у Горњем Милановцу говорио и  о тешкој економској ситуацији, све већој незапослености, новим задужењима и недостатку визије садашње власти, за коју је оценио да нема кадрове за решавање горућих проблема у Србији.

"Србију не могу да воде појединци који су факултете завршили на аутобуској станици и којима је циљ да запосле сву своју родбину и партијске истомишљенике, а откако је изабрана нова власт запослено је 10.000 страначких војника", рекао је Стефановић.

Шеф демократа у државном парламенту истакао је да се у Србији сада уводи једнопартијски систем и да се за све пита један човек - "од пољопривреде и спорта, до избора лепотице".

Оцењујући рад своје странке у прошлости, Стефановић је рекао да се "доста грешило и да су извучене огромне поуке шта не сме да се понавља".

"Ми смо једини који народу морају да каже истину да садашња власт лаже", рекао је Стефановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 23. јун 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару