Претње председнику "Српске"

Председник Грађанске иницијативе Српска Владета Костић пријавио полицији у Грачаници узнемиравање и претње упућене преко мобилног телефона.

Владета Костић, председник Грађанске иницијативе Српска пријавио је вечерас полицији у Грачаници узнемиравање и претње упућене преко мобилног телефона.

"Три дана за редом добијам претње преко мобилног телефона. Позиви стижу са скривених бројева. Вређају ми породицу и упућују псовке и претње, због чега бринем за своју и безбедност своје породице", навео је Костић у изјави коју је предао полицији у станици у Грачаници, преноси се у саопштењу странке.

Костић сумња да узнемиравање претње добија због предизборне кампање и најављује да ће, ако полиција не предузме нешто, случај пријавити Еулексу.

Узнемиравање и претње председнику "Српске" само су још један у низу провокација и напада на кандидате и одборнике листе "Српска", наводи се у саопштењу подсећајући да су се претходно "у селу Петровце појавили леци у којима се кандидат за градоначелника Грађанске иницијативе Српска Градимир Микић неосновано оптужује да је ратни злочинац".

Такође, се подсећа да је аутомобил кандидата за градоначелника те листе у Клокоту Срећка Спасића оштећен јуче, а он претучен уочи почетка предизборне кампање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи