Српска листа оптужује СЛС

Чланови Самосталне либералне странке оштрим предметом оштетили приватни аутомобил Страхиње Спасића, сина Срећка Спасића, кандидата за градоначелника за општину Клокот, саопштила Грађанска иницијатива Српска. Инцидент се догодио прошле ноћи у Шилову.

Грађанска иницијатива Српска отпужила је чланове Самосталне либералне странке (СЛС) за напад оштрим предметом на приватни аутомобил Страхиње Спасића, сина Срећка Спасића, кандидата за градоначелника испред те листе за општину Клокот, саопштено је из Грађанске иницијативе Српска.

У саопштењу се осуђује "вандалско понашање чланова и активиста СЛС, општинског одбора Клокот и позивају надлежни органи да предузму најоштрије мере против починиоца и организатора напада на њихове цланове и активисте, "јер се сваки некажњени напад понавља".

''У селу Шилово код Гњилана прошле ноћи пола сата иза поноћи, чланови СЛС Далибор Стојановић и Александар Стојковић, иначе син носиоца одборничке листе СЛС за општину Клокот, оштрим предметом оштетили приватни аутомобил Страхиње Спасића'', наведено је у саопштењу .

Случај је, додаје се, пријављен полицији у Гњилану, која је и извршила увиђај.

"Ово није први случај напада на наше чланове. Дана 10. септембра чланови СЛС физички су напали и нанели телесне повреде нашем кандидату за градоначелника Срећка Спасића", подсетила је у саопштењу Грађанска иницијатива Српска'.

Грађанска иницијатива Српска, како се наводи у саопштењу, за организовање и подстрекивање напада оптужује директора департмана за образовање и здравство општине Клокот, а уједно и носиоца одборничке листе СЛС за општину Клокот Момчила Стојковића, као и актуелног градоначелника општине Клокот Сашу Мирковића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи