ДС: Усагласити закон о финансирању Војводине

Нацрт закона о финансирању Војводине биће урађен у сарадњи са коалиционим партнерима у војвођанској влади, па ће тек онда бити послат у покрајинску скупштину, саопштио је Покрајински одбор Демократске странке.

Покрајински одбор Демократске странке у Војводини саопштио је да ће нацрт закона о финансирању Војводине бити урађен у сарадњи са коалиционим партнерима у војвођанској влади, па да ће тек онда бити послат у покрајинску скупштину.

Већину у Скупштини Војводине има коалиција ДС, Савеза војвођанских Мађара (СВМ) и Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ). 

ДС је, како је наведено, изразио чуђење због изјава председника Скупштине Војводине Иштвана Пастора из Савеза војвођанских Мађара да није обавештен да се у Влади Војводине пише нацрт закона о финансирању.

"Надамо се да та последња изјава господина Пастора, као и критике које је у претходном периоду износио на рачун Владе Војводине, коју чини и његова странка (Савез војвођанских Мађара - СВМ), не доводе у питање стабилност коалиције", истакле су демократе.

Из Војводине већ годинама стижу критике на рачун републичких власти да је закон о финансирању те покрајине требало да буде усвојен још 2008. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи