Читај ми!

СПС: О нашем раду суде грађани

Политика СПС-а и целе коалиције посвећена је бољем животу грађана, саопштила та странка. О нашем раду треба да суде грађани Србије, као што треба да суде и лидеру УРС-а Млађану Динкићу, који је спреман да са свима уђе у власт, само да би у њој био, наводи СПС.

Социјалистичка партија Србије саопштила је да је политика те партије и целе коалиције посвећена бољем животу грађана, напомињујући да о њиховом раду треба да суде грађани Србије, као што треба да суде и лидеру УРС Млађану Динкићу, који је како тврде, "спреман да са свима уђе у власт, само да би у њој био".

"Грађани Србије најбоље виде да је политика СПС и целе коалиције, посвећена бољем животу и како у постојећим тешким економским условима наћи најбоља решења која су социјално праведна и економски могућа, која ће привући стране инвеститоре и на тај начин отворити нова радна места, штитити државне интересе и што пре увести Србију у Европску унију", наводи се у саопштењу.

Социјалисти су, наиме, реаговали на Динкићеву изјаву за Танјуг да нема модерне и ефикасне владе са СПС-ом и ПУПС-ом и да би паралелно са изборима у Београду могли бити одржани ванредни парламентарни избори.

Како наводи СПС, Динкић је објаснио суштину своје политике, а то је "да тешко подноси да је без власти, да без њега ништа не ваља и да је спреман да са свима уђе у власт, само да би у њој био".

"Само му СПС и наши коалициони партнери Партија уједињених пензионера Србије и Јединствена Србија не ваљају и са нама не може. Препоручујемо му да о нама не брине", пише у саопштењу.

Како наводи СПС, боље би му било да објасни како је, као учесник сваке власти од 2000. године, заборавио да каже како је такав стручњак, "који је ведрио и облачио финансијама Србије задњих 12 година, успео да промаши пројекцију буџета за 2013. годину за само милијарду евра".

"Такође је заборавио и да је то главни разлог зашто је 'излетео' из Владе Србије. О његовом чувеном обећању да ће сваки грађанин Србије добити по 1.000 евра од приватизација не прича више ништа. И то је заборавио", додају социјалисти.

Динкићу би, наводи СПС, било добро да каже Србији да ли је "преварио грађане ради избора или је реч о стручно-експертским оценама по којима је надалеко познат".

"Да не причамо о његовим чувеним донацијама, односно субвенцијама од којих су корист видели само појединци, или како је уништио домаће банке. Дирљиво је како се Динкић препоручује свима како би био поново у власти, желећи да се на тај начин обезбеди за сваку ситуацију, наравно себе ради, а не ради Србије", закључује СПС.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи