Јовичић: Београђани могу да одахну

Огромно задужење грађана Београда, чији износ Драган Ђилас мења у изјавама из недеље у недељу, довољан је доказ да Београђани већ дуго немају нормалан живот и одговорну градску власт, наводи Александар Јовичић, функционер СНС-а.

Потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Александар Јовичић изјавио је да Београђани "могу да одахну", јер знају да ће коначно добити поштену и одговорну власт која ће водити рачуна о њима и интересу града, а не о приватним предузећима, као што је то до сада био случај.

Огромно задужење грађана Београда, чији износ бивши градоначелник Драган Ђилас мења у изјавама из недеље у недељу, довољан је доказ да Београђани већ дуго немају нормалан живот и одговорну градску власт, наводи се у писаној изјави Јовичића.

Демократе у Београду би, пре свега, требало да упуте питање свом председнику странке, Драгану Ђиласу, ако га и даље виде на том месту, зашто је променио изборни закон 2007. године, истакао је Јовичић у одговору на саопштење председника београдског одбора ДС Балше Божовића.

Како му то није сметало у већ два изборна циклуса у којима је "прекомпоновањем, рушењем и преваром долазио на чело Београда, а не директним гласовима Београђана", упитао је Јовичић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи