Читај ми!

СНС: Ђилас градски превоз враћа у 20. век

Шеф одборничке групе СНС-а у београдском парламенту Александар Јовичић каже да ће политика градоначелника Београда Драгана Ђиласа градски превоз "довести до колапса и вратити у прошли век".

Политика градоначелника Београда Драгана Ђиласа довешће до колапса градског превоза и вратити га у прошли век, изјавио је шеф одборничке групе СНС у београдском парламенту Александар Јовичић.

"СНС је упозоравала градоначелника Ђиласа да ће његово бахато руковођење градом и неконсултовање струке градски превоз довести до колапса и вратити у прошли век", рекао је Јовичић.

Јовичић каже да се проблеми функционисања градског превоза не решавају "постављањем партијских кадрова без искуства на чело ГСП, куповином прескупих аутобуса и задуживањем предузећа", као и да је СНС нудила конкретна решења која би сигурно довела до побољшања стања у јавном градском саобраћају.

Одговорном политиком располагања финансијским средствима, улагањем у постојећи возни парк и његово адекватно одржавање, као и увођењем адекватног тарифног система наплате карата, децентрализацијом управљања у систему организације, ГСП би данас био у стању да ефикасно обавља своју делатност, указао је Јовичић.

Шеф одборника СНС-а је навео да је Ђилас сваки апел напредњака да се политика вођења града мора променити квалификовао као атак на њега и успоравање остварења његове "визије" модерног Београда.

"Резултате Ђиласове 'визије' Београђани данас могу јасно видети. Сваком грађанину Београда је јасно да је увођење 'Бус-Плус' система наплате промашен пројекат, да је превоз у граду сваким даном све лошији, а да нова задуживања 'ГСП' воде у банкрот", рекао је Јовичић.

СНС, према његовим речима, инсистира да Ђилас престане да своју функцију користи искључиво у сопствене маркетиншке сврхе и позива га да почне да решава нагомилане проблеме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару