Селаковић: Стабилизовали смо јавне финансије

Портпарол УРС-а Марко Селаковић каже да у Србији, годину дана после избора, ништа више није исто. Имамо озбиљну владу, са озбиљним људима, која брани интересе државе и народа на свим пољима, каже Селаковић.

Годину дана након парламентарних и председничких избора у Србији готово ништа више није исто, поручио је у Крагујевцу портпарол Уједињених региона Србије Марко Селаковић.

Данас, годину дана од избора имамо озбиљну владу, са озбиљним људима, која на озбиљан начин штити и брани интересе државе и народа на свим фронтовима, рекао је Селаковић након свечане церемоније обележавања Дана града Крагујевца, саопштио је УРС.

Оно што се пре само годину дана чинило немогућим, сада је реалност Србије - стабилизација јавних финансија, градња регионалних ауто путева, враћање дугова, борба против корупције и криминала, вођење дијалога са свима са којима мора да се разговара, долазак великих инвеститора, реформе у свим секторима у којима су неопходне, истакао је Селаковић.

Ми из Уједињених региона Србије знамо: немамо другу Србију, али стварамо другачију Србију. Стварамо Србију у којој ће свако моћи да има осећај достојанства и поноса, стварамо Србију у којој се проблеми не гурају под тепих него се решавају, стварамо Србију у којој се грађанима говори истина, чак и онда када је она непријатна или болна, стварамо Србију у којој ће људи у свим регионима имати шансу да живе, раде и остану, истакао је Селаковић.

Он је рекао да министри, 19 градоначелника и 16 посланика УРС-а не воде државу и градове из кабинета.

Ми смо на терену са грађанима у свим регионима. Глас региона се поново чује у Београду и чуће се још снажније за мандата ове владе. Уосталом, раст подршке свима који чине власт на републичком нивоу, укључујући и Уједињене регионе Србије, доказ је да грађани цене резултате, а не маркетинг и слаткоречиве изјаве, поручио је Селаковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару