Читај ми!

Осуда претњи челницима ЛСВ-а

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић (СНС) најоштрије осудио претње које су упућене функционерима Лиге социјалдемократа Војводине.

Претње које су упућене функционерима Лиге социјалдемократа Војводине најоштрије је осудио градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Не можемо дозволити да се у нашој земљи догађају овакве ствари и очекујем да надлежни што пре одреагују и да одговорни за претње смрћу што пре буду санкционисани, нагласио је Вучевић у писаној изјави.

Само на тај начин послаћемо поруку да такво понашање није дозвољено. Држава има обавезу да штити демократију и права сваког појединца без обзира на његова политичка и свака друга опредељења, поручио је Вучевић.

Заменику председника и потпредседнику ЛСВ-а Бојану Кострешу и Ђорђу Стојшићу упућене су претње смрћу о којима је обавештена и полиција у Зрењанину и Новом Саду.

Бојану Кострешу је у Зрењанину поручено да ће "добити метак у чело", док је непознати мушкарац прекјуче у Новом Саду упутио претње Стојшићу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи