Читај ми!

СНС: Ђилас користи тешку ситуацију

Српска напредна странка оценила да лидер ДС-а Драган Ђилас "срамно користи тешку ситуацију у којој се Србија нашла да би сакупио који јефтин политички поен" и назвала га "највећом кукавицом која постоји на политичкој сцени Србије".

Драган Ђилас користи тешку ситуацију у којој се Србија нашла да би сакупио јефтин политички поен, оценио СНС.

"Српска напредна странка је ужаснута последњим изјавама Драгана Ђиласа, који је, заједно са својом Демократском странком, највећа штеточина у Србији. Драган Ђилас срамно користи тешку ситуацију у којој се Србија нашла да би скупио који јефтин политички поен", наводи се у саопштењу СНС-а.

Како сматрају напредњаци, ни Ђилас ни Демократска странка "не знају које ставове заступају", па "један дан кажу да је неко издао, други дан да је неко против Европе, а трећи дан ко зна шта већ".

Раније данас, Ђилас је затражио од власти да покаже одговорност и грађанима каже истину и да "не пере руке од преговора који су Србију довели у неповољну позицију".

"Одакле му уопште образ да он некоме говори да треба да изађе са јасним ставовима?", упитали су напредњаци.

СНС у саопштењу наводи и да српско државно руководство има јасне ставове, а да је први потпредседник владе и лидер СНС-а Александар Вучић недвосмислено дао до знања грађанима каква је ситуација.

"Једино до сада нисмо чули конкретно мишљење Драгана Ђиласа, који кукавички ћути", тврде у СНС-у.

Ђиласова моћ и цензура

Српска напредна странка тврди да лидер Демократске странке, кога, како наводи, називају "господарем медија", преко својих "личних цензора контролише шта сме, а шта не сме да се објави у Србији".

СНС у саопштењу навела да су вечерас многи грађани покушали да оставе коментар, преко својих приватних ИП адреса, на порталима Б92 и Блица, али је да је "господар Ђилас, преко својих полуга моћи, на тим порталима у потпуности забранио објављивање коментара у којима се изражава и најмања критика према њему".

"Српски напредњаци истичу да се Ђиласова моћ и цензура и даље продужавају у Србији и огледају у томе да ниједан грађанин не може да изнесе свој критички став, а не падне под 'маказе' Ђиласових цензора", наводи се у саопштењу.

Напредњаци у саопштењу желе да "подсете Ђиласа, да су слобода медија и изражавања Уставом загарантована права и да, колико год он медијски моћан био, неће моћи никаквом цензуром да промени оно што грађани стварно мисле о њему и његовој странци".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару