Читај ми!

СНС позива на јединство о Косову

Српска напредна странка захтева од свих политичких чинилаца да донесу јединствену политичку одлуку о Косову, рекао потпредседник СНС Небојша Стефановић.

Потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић рекао је да та странка захтева од свих политичких чинилаца да донесу јединствену политичку одлуку о Косову.

"Оно што се дешавало у Бриселу очигледно нису били прави преговори, него се радило о тешким алтернативама за српску страну. СНС подржава све представнике државног врха који доносе решења, посебно Вучића, и стојимо као посланичка група и странка иза одлука које се буду доносиле. Верујемо да ће Вучић умети да донесе одлуку која ће бити најбоља за наше грађане", рекао је Стефановић.

Конференцији за новинаре у Скупштини Србије присуствовали су, поред Стефановића и сви остали посланици СНС, а новинарима није допуштено да му постављају питања.

Стефановић се нада да ће "сви политички чиниоци" показати одговорност јер, како је навео, ово "није моменат за стицање јефтиних политичких поена".

"Ни Вучић, ни СНС нису креирали ову кризу, нити су довели до овога, али смо у тешком тренутку преузели одговорност на себе. Спремни смо да учинимо све да се нађе излаз и да донето решење гарантује бољу будућност грађанима", рекао је Стефановић.

Стефановић је позвао и друге странке да покажу да су одговорне и да не користе бриселске преговоре за "политичко препуцавање".

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи