Читај ми!

Стабилна безбедносна ситуација

Безбедносна ситуација у Србији стабилна, оцењено у редовној годишњој анализи способности Војске Србије за 2012. Састанку који је одржан у Дому гарде на Топчидеру присуствовао државни и војни врх.

У редовној годишњој анализи оперативних и функционалних способности Војске Србије за 2012.  оцењено је да је безбедносна ситуација у Србији стабилна.

Састанку у Дому гарде на Топчидеру присуствовали су председник Србије Томислав Николић, први потпредседник Владе и министар одбране Александар Вучић, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, као и највише старешине Министарства одбране и Војске Србије.

Осим безбедносне ситуације у земљи и окружењу, сагледани су постигнути резултати у изградњи и одржавању оперативних и функционалних способности Војске Србије у претходној години.

Сагледана су "и друга питања која утичу на одржавање и развијање способности Војске Србије уз оцену да у наредном периоду треба унапређивати њену оспособљеност и опремљеност".

У оквиру анализе, у Дому Гарде организован је приказ дела наоружања, опреме и публикација Војске Србије, наведено је у саопштењу објављеном на сајту Министарства одбране.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи