Читај ми!

Влада сменила Хомана

Влада Србије сменила директора предузећа "Емисиона техника и везе" Владимира Хомана. Смењени и директори управа за заштиту биља и ветерину Јан Боћански и Иван Соч.

Директор ЈП "Емисиона техника и везе" Владимир Хоман смењен је са те функције, одлучила је Влада Србије на данашњој седници.

Хоман је смењен на предлог ресорног министра Расима Љајића, а за вршиоца дужности директора тог предузећа именован је Дејан Шмигић, саопштила је Влада.

У саопштењу се наводи да је Влада разрешила Јана Боћанског дужности директора Управе за заштиту биља, као и Ивана Соча дужности директора Управе за ветерину у Министарству пољопривреде.

За вршиоца дужности директора Универзитетске дечје клинике именован је др Зоран Радојичић, а за вршиоца дужности директора Инситута за здравствену заштиту мајке и детета "Др Вукан Чупић" именован је др Радован Богдановић.

Лидер Уједињених региона Србије (УРС) Млађан Динкић упутио је пре два дана иницијативу, односно писмо министру Љајићу за смену Владимира Хомана са места директора ЈП "Емисиона техника и везе".

Динкић је то урадио након писања медија да Хоман користи два службена аутомобила, а из УРС-а је поручено да уводе "нулту толеранцију на бахатост".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи