Читај ми!

ДС представио план за излазак из кризе

У склопу припрема за парламентарне изборе, Демократска странка припремила план за излазак Србије из кризе. Демократе очекују расписивање превремних избора током ове године.

Демократска странка представила је основе свог програма за излазак Србије из кризе, којим ће се кандидовати на, како очекују, овогодишњим превременим парламентарним изборима.

Координатор Центра ресорних одбора ДС-а Божидар Ђелић поручио је да садашња владајућа коалиција нема план, нити капацитет да изведе државу из кризе, што је, како је објаснио, и потврдила најавама избора и реконструкције владе само шест месеци после њеног формирања.

"Једина смо снага која је у стању да направи овакав план и има капацитет и енергију да ово преточи у реалност", рекао је Ђелић.

Према његовим речима, та странка међу својим члановима има 2.200 магистара и доктора наука и да је као таква и даље највећа развојна снага Србије.

Божидар Ђелић је објаснио да план ДС-а почива на начелу привржености социјалдемократији, чланству у ЕУ као средству, као и на развоју образовања, изградњи инфраструктуре и развоју пољопривреде, прехрамбене индустрије, информатичке индустрије и енергетике.

Ђелић је прецизирао да је план и даље у форми нацрта и да ће се о њему јавно расправљати, у чему ће, посредством веб сајта ДС-а, сви заинтересовани грађани моћи да учествују.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи