Читај ми!

Јовичић: Лицемерни позив на оставку

Лицемерно је када из ДС-а позивају Владу Србије да поднесе оставку иако су свесни великог напора који је влада уложила да "закрпи рупе" у буџету за које је крива та странка, оценио потпредседник Извршног одбора СНС-а Александар Јовичић.

Потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Александар Јовичић оценио је да је лицемерно када из ДС позивају владу Србије да поднесе оставку иако су свесни великог напора који је влада уложила да "закрпи рупе" у буџету за које је крива ДС.

Генерални секретар Демократске странке Балша Божовић изјавио је да би сви у Влади требало да поднесу оставке, због штетних супстанци у млеку, због ''премијера који нема кредибилитет и зато што су државу за само шест месеци, задужили за више од две милијарди евра''.

Јовичић је у саопштењу навео да је захваљујући раду Владе Србије избегнут банкрот који је држави претио због "бахатог понашања корумпираних и криминализованих функционера режима Демократске странке, и њиховог "успеха" да Србију, за свега 12 година, уназаде за читава два века".

"Лицемерно стога звучи када било ко од перјаница Демократске странке позива Владу Србије да поднесе оставку, иако су и те како свесни да је она уложила огроман напор да, пре свега, угаси пожаре у српској економији и закрпи рупе у државном буџету, за које је крива Демократска странка", навео је Јовичић.

Он је рекао и да ће Српска напредна странка инсистирати да се до краја истраже све криминалне афере и да адекватно буду кажњени сви који су били уплетени у корупцију, која се преламала по грбачи грађана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи