Читај ми!

Нова странка се спрема за изборе

Зоран Живковић, један од оснивача Нове странке, рекао да прикупљају потписе за регистрацију странке и да се припремају за изборе који ће, како каже, бити до краја године. Нова странка ће самостално изаћи на изборе, а коалиције су могуће после избора, рекао Живковић.

Некадашњи потпредседник ДС-а, а сада један од оснивача Нове странке, Зоран Живковић, рекао је да прикупљају потписе за регистрацију странке и да се припремају за изборе који ће, како је оценио, бити до краја године.

"Основна порука Нове странке биће да је то политичка организација чији функционери неће красти и неће лагати. Ма како вам то звучало демагошки, ми ћемо бити таква странка", рекао је Живковић у сали Скупштине града Лесковца.

Живковић је оценио да је Србија земља са највише проблема у Европи, да не зна где су јој границе и да још води расправе о догађајима од пре 100 и више година.

"Прикупљамо потписе и припремамо се за изборе који су нам потребни и који ће бити до краја године. Наш изборни циљ је да остваримо 10 одсто што је око 300.000 гласова", рекао је Живковић.

Он каже да ће Нова странка самостално изаћи на изборе, а да су коалиције могуће после избора и то са онима који од 10 њихових принципа прихвате бар осам. У коалицију сигурно нећемо са СНС и Дверима, напоменуо је Живковић.

Странка ће, како је речено, деловати на читавом подручју Србије и у току је прикупљање потписа за регистрацију странке.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи