Читај ми!

Селаковић: Ми се не свађамо, ми радимо

Портпарол УРС-а Марко Селаковић поручио да интерес грађана и државе мора да буде изнад партијаства и дневнополитичких играрија. Ко год жели да се свађа и да прави представу за масе, има право на то, али политика УРС-а је другачија - ми се не свађамо, ми радимо, рекао Селаковић.

Грађанима неће бити боље од полемика и спекулација да ли ће бити избора и ко је шта и против кога рекао, изјавио портпарол УРС-а Марко Селаковић. Интерес грађана и државе мора бити изнад партијаства и дневнополитичких играрија, поручио Селаковић.

"Ко год жели да се свађа и да прави представу за масе, има право на то. Политика УРС-а је сасвим другачија - ми се не свађамо, ми радимо. Знамо колику смо одговорност преузели, знамо шта је наш посао и остварујемо наш програм", рекао је Селаковић.

Селаковић је навео да УРС испуњава своја обећања из предизборне кампање.

"Спречили смо банкрот државе, обезбедили стабилне плате и пензије, растеретили привреду укидањем намета и такси, спроводимо пореску реформу, градимо регионалне аутопутеве, настављамо европски пут Србије, стварамо једнаке шансе за све регионе", рекао је Селаковић.

За нас, интерес грађана и државе мора бити изнад партијаства и дневнополитичких играрија, оценио је Селаковић. "Драго нам је да и наши партнери у Влади Србије на исти начин приступају свим кључним питањима у Србији", рекао је портпарол УРС-а.

"Синоћ су министри Млађан Динкић и Верица Калановић са председником Владе Војводине Бојаном Пајтићем постигли веома важне договоре који се тичу грађана Војводине - о изградњи регионалног аутопута Нови Сад - Рума, као и о реализацији пројекта наводњавања плодне војвођанске земље", рекао је Селаковић.

Уједињени региони Србије настављају даље, све док се не спроведе суштинска децентрализација и сви региони добију једнаку шансу за развој, рекао је портпарол УРС-а.

"Сигурно је да ће грађани препознати наше резултате и да ћемо на наредним изборима, кад год они били одржани, освојити много више од 16 посланика и 16 градоначелника, колико Уједињени региони Србије имају сада", оценио је Селаковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи