Читај ми!

Вилхем: Немачка што пре жели Србију у ЕУ

Амбасадор Немачке Хајнц Вилхем рекао, током састанка са потпредседником Владе Јованом Кркобабићем, да Немачка жели да Србија што пре уђе у Европску унију. Србија остаје сигуран и поуздан партнер Немачке, поручио Кркобабић.

Немачка жели да Србија што пре уђе у Европску унију, изјавио амбасадор Немачке у Србији Хајнц Вилхем, током састанка са потпредседником владе и министром рада, запошљавања и социјалне политике Јованом Кркобабићем.

Потпредседник Владе Србије је, како је саопштено из његовог Кабинета, навео да Србија на путу ка ЕУ очекује помоћ стожера те заједнице - Немачке.

Како се наводи у саопштењу, немачки амбасадор је у разговору подсетио на историју добрих политичких и привредних односа две земље, као и посебно присних односа са Министарством рада, запошљавања и социјалне политике у реализацији бројних споразума.

Томе у прилог, како је саопштено, говори и чињеница да је једина земља с којом је Немачка потписала споразум о посредовању и привременом запошљавању радника управо Србија.

"Србија је врло посвећена развоју те сарадње, јер дуги низ година, не само вољом да помогне, већ и непосредном, материјалном подршком Немачка то несебично чини. Србија, не само зато, остаје сигуран и поуздан партнер Немачке", поручио је Кркобабић који је изразио уверење да је наведена сарадња од обостраног интереса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи