Читај ми!

Стефановић: Петровић месецима припремао странку

Шеф посланичке групе Демократске странке Борислав Стефановић рекао да је та странка знала да њен бивши потпредседник Душан Петровић месецима уз подршку власти припрема нову странку и нови посланички клуб у Скупштини Србије.

Демократска странка је знала да њен бивши потпредседник Душан Петровић месецима уз подршку власти припрема нову странку и нови посланички клуб у Скупштини Србије, рекао шеф посланичке групе ДС-а Борислав Стефановић.

"Сви који пронађу себе у новој политичкој опцији Душана Петровића, ми им желимо срећан пут и све најбоље", рекао је Стефановић новинарима у Скупштини.

Стефановић је навео да одвајање Петровића из ДС-а неће ослабити рад посланичког клуба ДС-а, него ће он, напротив, бити чвршћи, много боље организован и јасно профилисан.

"Ово је јасан пример да је човек који има дубока политичка и друга неслагања са ДС-ом месецима био у процесу формирања нове политичке организације која се манифестује у прављењу новог посланичког клуба", рекао је Стефановић.

Према његовим речима, Петровић је за то имао подршку власти и неких медија, за које је рекао да су "под директном контролом власти".

Стефановић је навео да је Петровић у последње време дао 20 пута више интервуја него током свог министарског мандата.

"Желимо им успех и срећу и да наставе своје политичко деловање у оквирима који немају додира са ДС", рекао је Стефановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи