Читај ми!

Циљ напада исељавање Срба

Последњи бомбашки напад на кућу Србина у насељу Бошњачка махала у Косовској Митровици има за циљ да застраши српски народ и натера га на исељавање из овог дела града, рекао начелник косовскомитровичког Округа Раденко Недељковић.

Начелник косовскомитровичког Округа Раденко Недељковић рекао је да последњи бомбашки напад на кућу Србина у насељу Бошњачка махала у Косовској Митровици има за циљ да застраши српски народ и натера га на исељавање из овог дела града.

Недељковић је оценио да Албанци желе да нема Срба на Косову и Метохији и да, како је рекао, чуди понашање припадника Кфора који уместо да обезбеде мир и сигурност за све грађане, своје снаге концентришу на подручја где нема инцидената и тиме показују да ни они не желе мир на северу Косова.

Према његовим речима, Србима на северу Косова одговара мир а Приштини нестабилна ситуација.

Сви инциденти, бомбашки напади, паљење аутомобила и друго, долазе од обавештајних служби у Приштини са циљем да дође до дестабилизације на северу Косова и Метохије, рекао је Недељковић за ТВ Мост из Звечана.

Он је позвао команданта Кфора да отворено разговара са председницима општина са севера Косова и да све што се дешава, назову правим именом.

Ми смо партнери Кфору, они су овде добродошли али само ако делују у оквиру свог мандата, а то је да обезбеде мир и сигурност за све грађане, рекао је Недељковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи