Читај ми!

Палма: Дачићa нападају као Ђинђића

Против премијера Ивице Дачића води се хајка која подсећа на ону против Зорана Ђинђића непосредно пре његовог убиства, оцењује лидер ЈС-а Драган Марковић Палма.

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма каже да се против премијера Ивице Дачића води хајка која подсећа на ону против Зорана Ђинђића непосредно пре његовог убиства.

"Реч је о кампањи која је започела монтираном скривеном камером, а која је кулминирала довођењем председника Социјалистичке партије Србије у везу са дилерима дроге. Тако су радили кампању и Ђинђићу пре него што су га убили, па је цела Србија плакала за њим", каже Марковић у интервјуу листу Информер.

Сматра да кампању против Дачића воде губитници којима је то у интересу. "То сигурно није Вучић, а ко је, утврдиће надлежни органи", истиче Марковић и поручује да ће остати уз Дачића, јер је уверен да је недужан.

Марковић каже да се он годишње састаје са око 3.000 привредника, али да међу њима није био Родољуб Радуловић звани Миша Банана, кога никада није ни видео, а да ће убудуће од сваког појединачно захтевати да му на увид да потврду од суда да се против њих не води кривични поступак.

"А, сликање са обичним грађанима ћу да заказујем унапред како би ми доставили и потврду да су чисти", најављује Марковић који је уверен да ће Влада наставити рад привлачењем страних инвеститора и преговорима на путу ка ЕУ.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи