Читај ми!

СНС понавља питање Тадићу

Питање места на коме се налази Радуловић нема везе ни са политиком, ни са политиканством, саопштила Српска напредна и поново позвала бившег председника Србије Бориса Тадића да одговори на питање где је Родољуб Радуловић.

Српска напредна странка оценила је скандалозном изјаву бившег председника Србије Бориса Тадића да актуелна власт своје унутрашње сукобе жели да извезе ван Владе и поновила питање, које му је у среду јавно поставио вицепремијер и лидер СНС-a Александар Вучић: "Тадићу, где се налази данас Родољуб Радуловић".

СНС у саопштењу наводи да то питање нема везе ни са политиком, ни са политиканством.

"Ми се извињавамо Тадићу што је Александар Вучић уопште имао храбрости да му постави то питање, јер ко то сме чувеног суверена Тадића било шта да пита", наводи се у саопштењу.

Тадић је, поручују напредњаци, Вучићево питање оценио као политикантско и тиме поново доказао да је он сам "највећи политикант и да није у стању да одговори на једноставно питање, које занима целу Србију", чиме наставља праксу замагљивања стварности, "по чему је надалеко познат".

Вучић је јуче на ванредној конференцији за новинаре затражио од Тадића, поводом његове изјаве да је знао за контакте премијера Ивице Дачића са Радуловићем, да одговори јавности на питање где је сада Радуловић, познат као Миша Банана, који се доводи у везу са нарко-кланом Дарка Шарића.

Вучић је тада рекао и да садашња власт има податке ко се са ким састајао, али да нема податке како је Радуловић побегао, због чега је то питање јавно упутио Тадићу.

На Вучићево питање Тадић није желео да одговори, што је и саопштио данас у писаној изјави за јавност, оценивши да актуелна власт "своје унутрашње сукобе жели да извезе ван владе, у медијски ринг".

Напредњаци су у свом саопштењу навели да се Тадић сам похвалио у недавном интервјуу да је имао "контролни пакет над службама безбедности".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи