Читај ми!

Тадићев одговор Вучићу

Више је него очигледно да актуелна власт своје унутрашње сукобе жели да извезе ван Владе у медијски ринг, каже бивши председник Борис Тадић, додајући да се притом злоупотребљавају питања од врхунског значаја за националну безбедност.

Бивши председник Србије Борис Тадић рекао је да никада није имао надлежност за питања попут бекства и скривања Родољуба Радуловића, званог Миша Банана, него су за то искључиво биле надлежне безбедносне службе којима сада руководи Александар Вучић.

"Више је него очигледно да актуелна власт своје унутрашње сукобе жели да извезе ван Владе, у медијски ринг, злоупотребљавајући притом и питања од врхунског значаја за националну безбедност", навео је Тадић у изјави објављеној на сајту ДС-а, чији је почасни председник.

"У тој ситуацији било би неодговорно да у тако замишљеној дебати даље учествујем, као и да одговарам на бесмислена, политикантски срочена питања за која никада нисам имао надлежност као председник Републике, већ за која надлежност имају искључиво безбедносне службе којима руководи господин Вучић", рекао је Борис Тадић.

Потпредседник Владе Србије Александар Вучић позвао је јуче Тадића да каже где се налази Радуловић, члан клана одбеглог Дарка Шарића, и зашто није ухапшен када је то било могуће.

Тадић је пре тога рекао да је као председник Србије знао за контакте тадашњег министра унутрашњих послова Ивице Дачића са члановима Шарићевог клана, али да информације које је добијао о тим контактима нису указивале да је учињено кривично дело.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи