Полицијски синдикат брани Дачића

Напад на премијера и министра полиције Ивицу Дачића помоћу обавештајних извештаја о његовим састанцима са сумњивим привредницима је ниподаштавање улоге народа у транспарентном рехабилитовању друштва, наводи Полицијски синдикат Србије.

Полицијски синдикат Србије поручује да неће дозволити страховладу, ни гетоизацију у полицији, а ни у држави поводом напада на премијера Ивицу Дачића у вези са обавештајним извештајима о његовим састанцима са сумњивим привредницима.

Напад на председника Владе Србије и министра унутрашњих послова помоћу обавештајних извештаја о његовим састанцима са "привредницима из тог доба" је ништа друго до ниподаштавање улоге народа у транспарентном рехабилитовању друштва, наводи се у саопштењу тог синдиката.

"Доказ колики је јавашлук владао у врху државе пре постављања Дачића за министра 2008. године показује чињеница да су му као министру достављани подаци и подметани 'привредници' са којима ће се очигледно моћи манипулисати шест година касније", рекао је председник Полицијског синдиката Србије Вељко Мијаиловић.

Мијаиловић поставља питање "ко је ту криминалац" и "треба ли дозволити да се 'паклени кувар' и даље крије из виших, рекао би личних циљева или коначно подржати људе који декларативно и видно покушавају да ураде нешто за нашу децу".

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи