Читај ми!

Антић: Нејасна Стефановићева изјава

Очекујем да ће наредних дана доћи до разјашења изјаве Небојше Стефановића да бар 30 дана неће бити промене власти у Београду, рекао Александар Антић, додајући да нико са СПС-ом није разговарао о томе.

Председник Скупштине града Београда Александар Антић рекао је да му није јасна изјава функционера Српске напредне странке да може да гарантује да се власт у Београду неће мењати наредних 30 дана.

"Морам да нагласим да ми та изјава није била у потпуности јасна. Очекујем да ће наредних дана доћи до разјашења изјаве да бар 30 дана, како сам разумео, неће бити промене власти", рекао је Антић новинарима након церемоније обележавања Међународног дана сећања на жртве холокауста у Београду.

Антић, који је функционер СПС-а, додао да мора да понови да на ту тему није било разговора с том странком и да зато једноставно не може да коментарише нешто о чему није разговарано.

Окосницу градске власти у Београду чине Демократска странка и Социјалистичка партија Србије, која на државном нивоу чини владајућу коалицију са Српском напредном странком.

Председник Скупштине Србије и функционер СНС-а Небојша Стефановић изјавио је да у овом тренутку нема изгледа за смену власти у Београду и да може да гарантује да се то неће десити у наредних 30 дана.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи