Дулић: Пајтић сазрео да буде председник ДС

Бојан Пајтић сазрео да буде добар председник Демократске странке, каже Оливер Дулић и додаје да о тој кандидатури Пајтић треба сам да одлучи.

Функционер Демократске странке Оливер Дулић оценио је да је потпредседник те странке и председник војвођанске владе Бојан Пајтић сазрео да буде председник ДС.

Дулић је за Радио-телевизју Војводине рекао да би волео да се Пајтић кандидује додавши да је на њему да то и одлучи.

"За два кандидата који данас фигурирају (Борис Тадић и Драган Ђилас) имам огромно поштовање и велико пријатељство, али можда ће бити још неко од кандидата", рекао је Дулић.

Дулић је навео и да би волео када би се још неко из Војводине кандидовао за председника ДС оценивши да "би то унело неопходну динамику, а мислим и да би то можда било решење свих ових проблема који чекају ДС".

Упитан да ли мисли на Пајтића, Дулић је одговорио потврдно прецизирајући да мисли да је Пајтић - "сазрео да буде добар председник (ДС)", додавши да о тој кандидатури Пајтић треба сам да одлучи.

"Наравно мислим да би и Тадић био изузетан и Ђилас, али мислим да је излаз из ситуације у којој се ми налазимо - суочавамо се са тешком кампањом од које ће странка имати огромне штете - мислим да би то (кандидовање Пајтића) био најбољи могући излаз ", рекао је  он.

Дулић је навео и да, уколико се Пајтић не кандидује, ће се определилити за једног од кандидата за председника нагласивши да се он лично неће кандидовати ни за једну страначку функцију и да ће се посветити својој струци и породици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи