Читај ми!

Постављени нови државни секретари

Влада Србије поставиле нове државне секретаре и секретаре министарстава, сазнаје агенција "Танјуг".

Влада Србије поставила је данас више државних секретара и секретара министарстава, сазнаје Танјуг у Немањиној 11.

У Министарству финансија и привреде као државни секретари постављени су економиста Ивица Којић, бивши шеф кабинета Млађана Динкића, Влајко Сенић који је у претходној влади био државни секретар за спорт, као и Горан Петковић, бивши државни секретар за туризам Министарства економије и регионалног развоја.

За државног секретара у Министарству финансија и привреде постављен је Александар Љубић, а дипломирани политиколог, блиски сарадник Верице Калановић, Еди Мајсторовић, постављен је за државног секретара Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе.

Симо Вуковић и Владимир Ђукић, директор и хирург Ургентног центра Клиничког центра Србије постављени су за државне секретаре у Министарству здравља. За државног секретара у том министарству поново је постављен Периша Симоновић.

У Министарству спољне и унутрашње трговине и телекомуникација за државну секретарку именована је Татјана Матић, која је раније била секретарка у Министарству за рад и социјалну политику, док је Миодраг Јоцић, некадашњи државни секретар у Министарству за инфраструктуру, сада постављен за државног секретара у Министарству грађевинарства и урбанизма.

Мухедин Фијуљанин постављен је за државног секретара у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, док ће досадашњи државни секретар у том министарству Радивоје Митровић поново обављати ту дужност.

За државног секретара у у Министарству природних ресурса, рударства и просторног планирања постављена је Милана Ракић.

У Министарству природних ресурса, рударства и просторног планирања функцију секретара обављаће Гордана Шкоро, а у Министарству спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Данијела Гачић Вукићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи