Читај ми!

Уједињени за победу Србије у Новом Саду: Време да из корена мењамо државу и друштво

Коалиција Уједињени за победу Србије одржала је конвенцију у Новом Саду. "Да вратимо правду - сасечемо корупцију уз новог антикорупцијског тужитеља, да се одузме нелегално стечена имовина и да буду лустрирани сви који су се огрешили о људе", поручила је Мариника Тепић испред листе Уједињени за победу Србије.

Мариника Тепић је на конвенцији у Новом Саду рекла да је потребно успоставити економски патриотизам, "да нас наш сељак храни, а не увозни Вучићев лоби, док су наши ратари бачени на колена и бацају храну, јер не могу да је продају", као и да је потребно смањити доприносе и тиме повећати плате.

"Ја не желим такав Нови Сад и Војводину и Србију! И зато промена из корена", истакла је Тепићева.

Потпредседник Народне странке и трећи на листи Уједињени за победу Србије Мирослав Алексић изјавио је да су избори у недељу, 3. априла, велика прилика да се промени власт и уведе ред у државу.

"Ако сви изађемо на изборе, власт сигурно губи. Глас сваког човека је важан и позивам све грађане да изађу на изборе и гласају за промене", додао је Алексић.

Алексић је оценио да је Вучић дошао на власт захваљујући причи о борби против корупције и да је власт учврстио захваљујући хапшењу власника "Делте" Мирослава Мишковића, а да "са власти одлази са пресудом да грађани Србије морају Мишковићу да плате 30 милиона евра".

Председник Градског одбора Народне странке Нови Сад Борислав Новаковић рекао је да је основна идеја коалиције да успоставимо праведан систем у Србији.

Председник Демократске странке и кандидат за народног посланика Зоран Лутовац рекао је у Новом Саду да је "време да из корена мењамо државу и друштво".

"Немојте да вам је тешко. Будите стрпљиви. Сваки глас је важан. Трећег априла имамо шансу. Kажите им да подигну главу, исправе кичму и врате осмех на лица", истакао је Лутовац.

Присутнима се обратио и кандидат за народног посланика, академик Душан Теодоровић, који је рекао да је решење свих проблема "школство, образовање и технолошки развој".

"Први проблем који Србија треба да реши јесте проблем наталитета. А други је 'Линглонг'...  Kинески инвеститори или морају да напусте Србију или да поштују све светске еколошке стандарде", рекао је Теодоровић.

Теодоровић је истакао да су задаци нове Владе и уговори ПKБ-а, "Ал Дахре" и хектари необрађене земље.

петак, 16. август 2024.
38° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару