Ухапшени пљачкаши банака

Београдска полиција ухапсила Недељка Т. (41) и Игора Ј. (41) из Београда, због сумње да су починили више разбојништава и због недозвољеног држања, оружја и експлозивних материја, саопштио МУП.

Полиција у Београду ухапсила је две особе осумњичене за пљачке банака, недозвољено држање оружја и експлозивних направа, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Ухапшени су Игор Ј. (41) и Недељко Т. (41), обојица из Београда. Њих двојица су осумњичени да су маскирани улазили у банке и уз претњу пиштољем одузимали новац.

Према наводима полиције Игор Ј. и Недељко Т. су 28. јануара ове године опљачкали експозитуру "Агробанке" у Улици војводе Степе из које су однели 763.316 динара, 5.165 евра, 450 аустралијских долара и 211 америчких долара.

Како се наводи у полицијслом саопштењу, осумњичени су 18. марта опљачакли и експозитуру "Алфа банке" у Пауновој улици одакле су однели 300.000 динара и 4.000 евра.

У саопштењу МУП-а се наводи да је полиција код њих пронашла два пиштоља са метком у цеви, као и рент а кар аутомобил "опел астра", на којем су преко оригиналних регистарских таблица биле привезане украдене таблице.

Двојица осумњичених ухапшени су док су маскирани осматрали и одабирали објекат за наредну пљачку. Они ће уз кривичну пријаву бити приведени дежурном истражном судији Вишег суда у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи