Саобраћајна несрећа у Београду

Једна особа погинула, а три повређене, од којих једна тешко, у судару аутомобила и аутобуса ГСП-а који се догодио рано јутрос у Београду.

У судару аутомобила и аутобуса Градског саобраћајног предузећа рано јутрос, око четири сата, на углу Булевара Војводе Мишића и Руске улице у Београду једна особа је погинула, а три су повређене, од којих једна тешко, рекла је Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи.

Погинуо је мушкарац старости око 30 година, рекла је Мацура.

Возач аутомобила, старости између 30 и 35 година, са повредом више органа, без свести, превезен је на Одељење за реанимацију Ургентног центра.

Девојка старости око 19 година није имала споља видне повреде, али је осећала бол у пределу грудног коша и главобољу и свесна је превезена у Ургентни центар.

Друга девојка старости 27 година је, под сумњом да је задобила прелом ребара и повреду рамена, пребачена у Ургентни центар.

Мацура је напоменула да је аутобус у тренутку судара био празан и да возач аутобуса није повређен.

Путнички аутомобил марке "тојота", из за сада неутврђених разлога, ударио је отпозади аутобус ГСП-а који је стајао на семафору, а од силине ударца предњи део аутомобила је потпуно смрскан.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи