Радикали чекају Шешеља

Заменик шефа посланичке групе СРС-а Александар Мартиновић рекао да се нада да су тачне информације да ће се Војислав Шешељ за око два месеца вратити у Србију. Повратак лидера радикала значиће много за Србију, оценио Мартиновић.

Поводом спекулација да би лидер радикала Војислав Шешељ могао убрзо да се наће на слободи, заменик шефа посланичке групе Српске радикалне странке Александар Мартиновић рекао је да се нада да су те информације тачне и да ће се Шешељ за око два месеца вратити у Србију.

Председница Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић изјавила је за Блиц да ће Шешељ бити пуштен из притвора Трибунала у Хагу врло брзо, за месец-два.

Мартиновић је новинарима у Скупштини Србије рекао да се нада да су те информације Наташе Кандић релевантне, јер, како је рекао, она је "гласноговорник хашког Трибунала".

Према његовим речима, повратак Шешеља "значиће много за Србију, јер је он лидер са огромним ауторитетом и харизмом која је још већа након његове бриљантне одбране у Хагу".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи