Потврђена казна нападачу на Илића

Дејану Стојадиновићу потврђена казна од две године затвора због напада на лидера Нове Србије Велимира Илића.

Апелациони суд у Београду потврдио је пресуду од две године затвора и 100.000 динара Дејану Стојадиновићу због напада на лидера Нове Србије Велимира Илића у фебруару, саопштено је данас из тог суда.

Веће тог суда, којем је председавао судија Сретко Јанковић, закључило је да у претходној пресуди Стојадиновићу Вишег суда у Београду није било битних повреда кривичног поступка и законика, нити недостатака на које се указује у поднетим жалбама.

Апелациони суд је утврдио да на страни окривљеног није било олакшавајућих околности док су отежавајуће околности биле те што је напад изведен пред великим бројем људи у центру Београда, где пролази велики број грађана и туриста, што говори о "високом степену дрскости и безобзирности".

Дејан Стојадиновић осуђен је на две године затвора и новчану казну од 100.000 динара јер је 5. фебруара у Кнез Михаиловој улици, на штанду Нове Србије песницом ударио лидера те странке Велимира Илића док је давао изјаву новинарима.

Он је осуђен због насилничког понашања на јавном скупу или спортској приредби.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи