Читај ми!

Заплењено пола килограма марихуане

Спречен шверц више од пола килограма марихуане на прелазу Рудница – Јариње. Дрога упакована у два пакета, укупне тежине 540 грама, пронађена је у пртљагу деветнаестогодишњег држављанина БиХ.

Краљевачка полиција запленила је рано јутрос више од пола килограма марихуане и ухапсила једну особу због сумње да је ту дрогу са Косова покушао на прошверцује у централну Србију.

Дрога је пронађена у аутобусу косовскомитровачке регистрације који саобраћа на релацији Косовска Митровица - Београд, наводи се у саопштењу.

Марихуана била упакована у два пакета, укупне тежине 540 грама и пронађена је у пртљагу држављанина БиХ С.Р. (19) са пребивалиштем у Београду.

По налогу тужиоца, полицијски службеници су ухапсили и задржали до 48 сати С.Р, којег ће у привести Вишем јавном тужиоцу у Краљеву, наводи се у саопштењу.

Марихуана је откривена око пола сата иза поноћи у аутобусу на заједничкој тачки прелаза "Рудница - Јариње" у селу Муре код Рашке, додаје краљевчка полиција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи