Читај ми!

Оптужница против жандарма за двоструко убиство

Подигнута оптужница против жандарма Александра Крстића због убиства двојице Јагодинаца у јулу ове године. Оптужницом обухваћене још две особе за саучесништво у том злочину.

Више јавно тужилаштво у Краљеву подигло је оптужницу против жандарма Александра Крстића за убиство двојице мушкарца, код Рековца, изјавила је Танјугу тужитељка Вишег суда у Краљеву Ирина Радуловић.

"Оптужница је подигнута против троје људи: Александра Крстића за тешко убиство, Горана Дабића и Ивану Радивојевић за помагање у извршењу убиства. Суд је потврдио оптужницу Вишег тужилаштва и одобрио почетак суђења, а оптуженима је продужен притвор", објаснила је Радуловићева.

Крстић је оптужен да је 14. јула ове године у околини Краљева убио двојицу Јагодинаца - Срђана Томића (28) и Александра Недељковића (29), затим са Гораном Дабићем пребацио њихове тела у Томићев аутомобил, који је потом спаљен недалеко од Рековца.

Ивани Радивојевић се оптужницом ставља на терет да је, по Крстићевом налогу, од куће донела ћебад, цираду и кантицу за бензин, купила пет литара бензина на пумпи у Белошевцу, а потом Крстићевим џипом возила испред њих како би им јавила уколико на путу наиђе на полицију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи