Читај ми!

Пронађена дрога у Забели

Око 6,3 грама хероина и 16,1 грама марихуане пронађено током претреса у Казнено поправном заводу "Забела" у Пожаревцу. Претрес извршен на основу информација прикупљених радом службе за обезбеђење током протеклих месец дана.

Током претреса осмог павиљона отвореног дела Казнено поправног завода "Забела" у Пожаревцу пронађено je око 6,3 грама хероина и 16,1 грама марихуане, саопштила је Управа за извршење кривичних санкција.

Током претреса тог павиљона пронађене су две пластичне кесице непознатог власника у којима се налазило 6,3 грама прашкасте материје бледо жуте боје за коју се сумња да је хероин, као и 16,1 грама осушене биљне материје зелене боје за коју се сумња да је марихуана.

Претрес је извршен на основу информација прикупљених радом службе за обезбеђење током протеклих месец дана, а у претресу је учествовало 60 припадника те службе.

О томе је Управа Казнено поправног завода обавестила Полицијску управу у Пожаревцу, чији су полицијски службеници извршили увиђај.

"Као и до сада, наставља се са одлучном борбом против покушаја уношења недозвољених ствари и средстава у установе за извршење кривичних санкција", наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи