Читај ми!

Откривен засад марихуане код Баточине

Полиција пронашла 200 килограма засада индијске конопље у селу Брзан код Баточине.

Крагујевачка полиција, у оквиру акције коју последњих дана интензивно спроводи на подручју Шумадије, открила је на више места у атару села Брзан код Баточине засаде око 200 килограма индијске конопље.

У току је сеча пронађених засада, а тачна количина знаће се након завршене акције, када индијска конопља буде измерена, саопштила је крагујевачка полиција.

Полиција ради на идентификовању особа које су узгајале ову биљку.

''Након вишемесечног операционог рада, полицијски службеници Полицијске управе у Крагујевцу започели су акцију на проналаску и сечи засада са биљкама индијске конопље како би спречили злоупотребу да друга лица дођу у посед касније, у процесу сушења производа, опојне дроге марихуана", рекао је оперативац групе за сузбијање наркотика крагујевачке полиције Игор Перовић.

Истакао је да ће акција бити сталног карактера, да ће се спроводити сваке године и да ће трајати до октобра.

Перовић је навео да се акција, која ће тек за пар дана дати очекиване резултате, а који ће касније бити и представљени јавности, спроводи на целом подручју које покрива полиција у Крагујевцу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи