Читај ми!

Прецизирана оптужница против Цеце

Суђење Светлани Цеци Ражнатовић и њеном зету Предрагу Оцокољићу због насилиничко понашња према Александру Оларевићу одложено за септембар. Одбрана тражи више времена, пошто је Тужилаштво прецизирало оптужницу.

Прво основно јавно тужилаштво у Београду прецизирало је оптужницу против певачице Светлане Цеце Ражнатовић и њеног зета Предрага Оцокољића, којима се суди за насилничко понашање према власнику ФК Млади пролетер Александру Оларевићу 2007. године.

Главни претрес је одложен за 19. септембар, јер су браниоци затражили додатно време како би се упознали са прецизираном оптужницом.

Бранилац Светлане Ражнатовић адвокат Горан Петронијевић рекао је новинарима испред Палате правде да је квалификација кривичног дела остала иста, али да је прецизирано чињенично стање. 

Суђење је у Првом основном суду почело децембра 2011. године, а оптужени су негирали наводе оптужби.

Ражнатовићева је фебруару прошле године, у кућном затвору, одслужила осмомесечну казну због незаконите продаје фудбалера Обилића.

Пресудом из маја 2011, осим затворских казни, Светлани Ражнатовић и њеној сестри Лидији Оцокољић наложено је да у буџет Србије уплате укупно милион и по евра на име одузете имовинске користи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи