Читај ми!

Шешељ поново оперисан

Војиславу Шешељу јуче уграђен исти апарат коме су замењене електроде, наводи Српска радикална странка и додаје да је здравствено стање лидера СРС и даље веома лоше.

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ поново је оперисан у болници изван Хашког трибунала јер дефибрилатор, који му је уграђен почетком јануара, није био исправан, саопштила је данас та странка.

Шешељу је јуче уграђен исти апарат коме су замењене електроде, а лекари тврде да апарат сада добро ради, кажу у СРС.

Портпаролка Хашког трибунала Нерма Јелачић поновила је данас да је Шешељ пребачен из затворске јединице у болницу, али је рекла да не може да износи ближе детаље о његовом здрављу, јер за то нема дозволу отпуженог.

Како наводе радикали, председник СРС-а се и даље осећа лоше и не примећује се никакво побољшање. Упркос тој чињеници, најављено је да ће Шешељ већ у току дана бити враћен у притворску јединицу Хашког трибунала, тврде у СРС-у.

Радикали сматрају да је ово скандалозно, имајући у виду искуство након претходне операције, када је Шешељ свакодневно пребациван у болницу, јер му се нагло погоршавало стање.

Лидеру радикала је у јануару уграђен дефибрилатор, али он је јуче, поново пребачен у болницу јер му се погоршало здравствено стање.

Хашки трибунал је потврдио да је Шешељ пребачен из притворске јединице у болницу и да је отказано изношење његове завршне речи, које је било заказано за понедељак и уторак, у главном поступку који се против њега води у том суду.

Шешељу се суди за ратне злочине почињене на простору Хрватске, Војводине и БиХ од 1991. до 1993. године.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи