Читај ми!

Суђење Шарићу у одсуству

Дарку Шарићу, који се налази у бекству, пред Специјалним судом почело суђење за кријумчарење 235 килограма кокаина у Италији 2009. године. Суђење затворено за јавност.

Одбеглом нарко босу Дарку Шарићу пред Специјалним судом је, припремним рочиштем без присуства јавности, почело суђење по петој оптужници која га са још петоро сарадника терети за кријумчарење кокаина у Италији.

Та оптужница се односи на заплену 235 килограма кокаина у близини Пизе у Италији 19. јануара 2009. године, која је подигнута крајем октобра прошле године.

Шарићу се због бекства суди у одсуству, као и Горану Соковићу, а на оптуженичкој клупи су и Жељко Вујановић, Милан Миловац звани Цигла, Живко Сибински и Бошко Недић.

Против Шарића су у току још четири кривична поступка, а укупно је подигнуто пет оптужница, што због кријумчарења кокаина, што због прања тако стеченог новца кроз приватизацију у Србији.

На припремном рочишту "иза затворених врата" тужилаштво и одбрана пред судом предлажу доказе за које желе да буду изведени, а током суђења се изводе само они који су спорни за обе стране.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи