Читај ми!

Фатална крађа електроинсталација

Један мушкарац је погинуо када је покушао да украде електричне инсталације на трафо-станици у месту Станишић код Сомбора.

У месту Станишић код Сомбора, приликом покушаја крађе електричних инсталација у трафо-станици, погинула је једна особа, саопштило је Јавно предузеће "Електровојводина".

Диспечерски центар "Електродистрибуције Сомбор" јуче по подне уочио је неовлашћен приступ трафо-станици, а полиција је открила да је једна неидентификована особа погинула при покушају крађе инсталације.

Како се наводи, та трафо-станица, која се налази у власништву Војске Србије, била је без напона, али је далековод до трафо-станице био под напоном, што је било фатално за непознатог мушкарца.

"Још једном упозоравамо на то да су сви овакви покушаји директна опасност по животе оних који се налазе непосредно у таквим активностима", закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи