Читај ми!

Позиционирање "Ер Србије“ као регионалног лидера

Аранжман који је Србија направила са "Етихадом" јесте чврста гаранција квалитета и позиционирања "Ер Србије" као регионалног лидера, оцењује министар саобраћаја Александар Антић. Добар саобраћај је предуслов за долазак инвеститора, објашњава Антић.

Министар саобраћаја Александар Антић рекао је да је аражман који је држава направила са "Етихадом" чврста гаранција квалитета и позиционирања "Ер Србије" као регионалног лидера.

"Кад кажем регионалног лидера мислим, пре свега, на компанију која ће скупљати путнике из свих регионалних центара и превозити их по целом евромедитерану", навео је Антић у изјави Танјугу.

"Ер Србија" је званично почела са радом као национални авио-превозник Србије 26. октобра 2013. године, успостављањем линије Београд - Абу Даби.

Компанија ће, рекао је Антић, заједно са партнерима из "Етихада" обезбедити најбоље трансфере и тарифе и за летове на интерконтиненталним дестинацијама према Северној Америци, Аустралији, Далеком истоку.

"То је велика шанса не само за 'Ер Србију' већ и за нашу државу", истакао је Антић додајући да је добар саобраћај кључан предуслов за долазак озбиљних инвеститора у Србију. Истакао је да ће нове инвестиције допринети запошљавању и бољем стандарду грађана.

"Ер Србија" опслужује око 30 дестинација у Европи и на Медитерану, са матичног београдског Аеродрома "Никола Тесла", у путничком и теретном саобраћају. У понуди су и дуги и прекоокеански летови до Азије, Аустралије и америчког континента са "код шер" партнерима и компанијом "Етихад".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи