НИС-у награда за регионални пројекат године

Компанија НИС добила прву награду у категорији "Регионални пројекат године", који се односи на изградњу бензинских станица. Награду додељује Српска асоцијација менаџера.

Српска асоцијација менаџера (САМ) доделила је компанији НИС прву награду у категорији "Регионални пројекат године" а уручене су и годишње награде у још седам категорија.

Компанија НИС добила је прву награду у категорији "Регионални пројекат године", који се односи на изградњу бензинских станица. Та компанија тренутно има 500 бензинских станица у Србији и региону, а план је да до 2015. године отвори још 250 станица НИС петрола и "Гаспрома".

Генерални директор НИС-а Кирил Кравченко рекао је приликом преузимања признања да је та компанија у последњих пет година повећала учешће у буџету Србије са седам на 13 одсто и изразио очекивање да ће тај проценат у будућности бити већи.

У категорији "Најбољи менаџер" за 2013. годину прву награду је освојио председник МК групе Миодраг Костић, док је "Најбољи послодавац" у 2013. години компанија "Лео Бурнет".

САМ је доделила награде и најбољим младим менаџерима до 35 година. Прву награду и титулу "Најбољи млади менаџер" за 2013. годину добио је маркетинг директор за земље Балкана компаније "Мајкрософт Борко Ковачевић.

Награда за набољу институцију за образовање и професионално усавршавање менаџера уручена је Факултету организационих наука, док је награду за највећи допринос за развој и промоцију лидерства међу младима припала доктору Исаку Адижесу, оснивачу Адижес института.

Најбољи послодавац у категорији малих и средњих предузећа је компанија "Нинамедија", док је награда за категорију "Најбољи новинар економске редакције" додељена Милану Ћулибрку из НИН-а, док је на другом месту новинарка РТС-а Весна Дамјанић Бранковић.

Председник САМ Милан Петровић рекао је да је та асоцијација у 2013. години имала велики раст броја чланова и да тренутно броји више од 300 менаџера.

Према његовим речима, план асоцијације је отварање тема које су битне менаџерима, попут реформи радног законодавства, стварање предвидљивог амбијента за пословање, борба против сиве економије и интеграција Србије у Европску унију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи