Читај ми!

Јагодина, постављен камен темељац за "Виво"

Почела изградња шопинг центра "Виво" у Јагодини", у којем ће већ у јуну наредне године бити запослено око 300 људи. Камен темељац поставили министар саобраћаја Александар Антић и председник Скупштине Јагодине Драган Марковић.

У Јагодини је постављен камен темељац за изградњу "Виво" шопинг парка у коме ће, када објекат буде завршен до јуна следеће године, посао добити око 300 људи.

Камен темељац поставили су министар саобраћаја Александар Антић и председник Скупштине Јагодине Драган Марковић. 

Антић је рекао да је та инвестиција значајна за град, регион и Србију.

"Дошло је време да прави људи и домаћини воде своје градове и своју државу и отварају перспективу младим људима како би дошли до посла. Влада Србије ће наставити да даје подршку овом и оваквим пројектима, као општинама и градовима који улажу енергију како би запослили људе, јер је данас у Србији највећа срећа када отворимо нову фабрику, градилиште и када запошљавамо младе људе", рекао је Антић.

Нови тржни центар биће смештен на локацији поред туристичког комплекса Ђурђево брдо, у близини Аква парка, Зоолошког врта, Градског стадиона и Музеја воштаних фигура.

Драган Марковић је најавио да ће децембра у Јагодини почети изградња фабрике за производњу селотејп трака "Вибак", где ће посао добити више од 300 људи, а крајем јануара биће отворене италијанске фабрике "Групо тури" за производњу кухиња и "Аунде" за производњу седишта за аутомобиле, где ће радити око 500 људи.

Марковић је истакао да је Јагодина привлачна страним инвеститорима јер у граду постоји политичка стабилност, а дозволе за израдњу се добијају брзо.

Директор и већински власник шопинг парка "Виво" Павле Андрић рекао је да ће се тржни центар простирати на 25.000 квадратних метара, а продајни објекат ће имати 10.000 квадрата.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи