Радови на београдским путевима

Поправка аутопута кроз Београд и обнова Газеле почињу крајем јуна. Због годишњих одмора не очекују се велике гужве. Тренутно се ради на деоници од "Икрабуса" до аеродома.

Радови на Газели требало би да почну 1. јула, потврдили су РТС-у у Јавном предузећу "Путеви Србије". Тада ће почети и замена асфалта на две деонице аутопута кроз Београд. Тренутно се у склопу радова на аутопуту кроз Београд ради на деоници од "Икрабуса" до аеродрома.

Миодраг Јоцић из "Путева Србије" рекао је да ће се екипа која тренутно изводи радове на рехабилитацији дела аутопута пребацити крајем месеца код Центра "Сава", која ће радити према улици Тошин бунар, односно према аеродрому "Никола Тесла".

"У исто време ће се увести још једна екипа која ће изводити радове с друге стране моста Газела према Аутокоманди. Правићемо мало веће гужве зато што улазимо у урбани део града, а у току лета очекујемо и мање гужве које прави локални саобраћај у граду", рекао је Јоцић.

Камиони из правца Загреба и Новог Сада за Ниш иду преко обилазнице, старим Авалским путем.

Обилазница код Бубањ потока оштећена је иако је рађена пре само годину дана, јер није била пројектована да њоме дневно прође 1.500 тешких камиона. Сада се испод коловоза, у слој пута, уграђује и специјални цемент-бетон који ће ублажити оштећења асфалта.

"Ова деоница биће завршена најкасније за десет дана уколико време буде дозволило", рекао је Драгољуб Балетић из "Страбага". 

Поправка двадесет шест километара аутопута од Добановца до Бубањ Потока вредна је 26 милиона евра и биће завршена за 18 месеци, кажу у Јавном предузећу "Путеви Србије".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи