Крупањ тражи помоћ државе

Вода из водовода у Крупњу већ двадесет дана није за употребу. За израду таложнице за смањење замућености воде, локална власт тврди да је неопходно око 22 милиона динара.

Крупањ је, већ двадесет дана, без воде за употребу. Последње анализе узорака воде узетих у том граду потврдиле су неисправност воде на извориштима и замућеност.

Неисправни су узорци воде из цистерни за снабдевање становништва.

Републички санитарни инспектор Борка Кокановић каже да је у води утврђено присуство ешерихије коли, фекалне бактерије за коју није допуштено да се нађе у води за пиће.

Грађани Крупња најчешће купују флаширану воду.

За израду таложнице за смањење замућености воде, због чега је и забрањена њена употреба, у локалној самоуправи тврде да је неопходно око 22 милиона динара, због чега су затражили помоћ државе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи